A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Підгаєцької міської ради Тернопільської області

Відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

Дата: 05.11.2018 13:46
Кількість переглядів: 10

       Відкриваючи чергове засідання колегії відділу освіти райдержадміністрації, в. о. начальника відділу освіти Василь Володимирович Патра запропонував учасникам для розгляду чотири питання та представив гостей: заступника голови райдержадміністрації Назарія Ярославовича Жидовського та заступника голови районної ради Петра Дмитровича Калиняка, які привітали з призначенням директором Угринівської ЗОШ І-ІІ ступенів Корбу Лесю Богданівну.
    Під час засідання розглянуто питання:

- про стан роботи педагогічних колективів щодо залучення до співпраці зі школою позашкільних та культурно-освітніх закладів, державних установ і громадських організацій;                                                                                                                             

- про роботу дошкільних закладів району з формування у дітей основ науки життя;

- про виконання заходів районної цільової соціальної програми оздоровлення та відпочинку дітей на період 2016-2018 років;

- про завдання розвитку системи освіти району у 2018/2019 н. р. відповідно до рішення Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України від 05.09.2018 р.

   За підсумками розглянутих питань прийняті відповідні управлінські рішення. З пропозиціями щодо проведення профорієнтаційної роботи з учнями закладів загальної середньої освіти району до керівників звернувся Комар Мирослав Петрович, представник Тернопільського національного економічного університету.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень