A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Підгаєцької міської ради Тернопільської області

Засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

Дата: 05.03.2019 09:46
Кількість переглядів: 10

    01 березня 2019 року  відбулося засідання колегії  відділу освіти, молоді та спорту  районної державної адміністрації на базі ПВНЗ «Галицький медичний коледж».  Перед  розглядом запланованих питань начальник відділу освіти, молоді та спорту Галина Дуда запросила до слова співзасновника коледжу Богачука Василя Степановича та виконавчого директора Головатого Василя Івановича, які розказали про діяльність, умови прийому, навчання та перспективи даного закладу.

     Після виступу гостей  начальник відділу освіти, молоді та спорту Галина Дуда  запропонувала членам колегії приступити до розгляду запланованих питань і оголосила порядок денний. Вона ж і проінформувала присутніх по першому питанню «Про стан виконання в районі заходів з оптимізації та розвитку мережі освітніх закладів та модернізації навчально-матеріальної бази».
     Далі «Про виконання заходів Програми розвитку олімпійського руху в  Підгаєцькому районі на 2015-2018 роки» доповідав головний спеціаліст відділу освіти Михайло Легкий та «Про виконання заходів щодо посилення військово-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді на період 2015-2020 років» доповідала методист РМК Оксана Манюк. Після розгляду обох питань порядку денного було прийняте рішення.
     На завершення начальник відділу освіти,  молоді та спорту  Галина Дуда  звернула увагу на прозорість та інформаційну відкритість закладів освіти перед суспільством, а також зазначила, що й надалі потрібно вести роботу по модернізації закладів освіти та створенню нового освітнього середовища.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень