A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Підгаєцької міської ради Тернопільської області

Нарада керівників закладів освіти району

Дата: 01.04.2019 11:37
Кількість переглядів: 10

   

   29 березня 2019 року у приміщенні опорного закладу «Підгаєцька ЗОШ І-ІІІ ст.»  відбулася  нарада керівників закладів освіти району, в якій взяли участь працівники відділу освіти, молоді та спорту, районного методичного кабінету та керівники  закладів загальної середньої освіти.

   Про особливості ведення документообігу в закладах загальної середньої освіти відповідно до Інструкційних вимог (наказ МОН від 25.06.2018 р.) інформувала присутніх Старка Віра Богданівна, завідуюча РМК. Більш детальніше про дотримання загальних вимог щодо створення, оформлення та документування управлінської інформації поділилися досвідом Воробець Іван Григорович, директор Новосілківської ЗОШ І-ІІІ ст., та Тарас Галина Петрівна, директор опорного закладу «Підгаєцька ЗОШ І-ІІІ ст.».

     Медвецька Лідія Василівна, юрист ГЦГО, ознайомила із ходом атестації педагогічних працівників в закладах освіти району. Звернула увагу присутніх на дотримання термінів оформлення атестаційних матеріалів, озвучила дати та порядок засідання районної атестаційної комісії. Наголосила, що при написанні атестаційних характеристик, слід чітко дотримуватися нормативних документів, об'єктивності та індивідуального  підходу.   

    Щодо підготовки закладів загальної середньої освіти до проведення ДПА та ЗНО у 2019 році  інформувала присутніх методист РМК Кузів Людмила Зеновіївна.

   З питань підготовки до закінчення 2018/2019 навчального року та дотримання фінансової дисципліни інформувала головний спеціаліст відділу освіти Боднарчук Галина Василівна.

  Дуда Галина Богданівна, начальник відділу освіти, молоді та спорту узагальнила підсумки наради та окреслила першочергові завдання, які стоять перед керівниками закладів освіти району.

    Нарада пройшла конструктивно, в атмосфері  плідної співпраці та взаєморозуміння всіх учасників.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень