A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Підгаєцької міської ради Тернопільської області

Відкриття районного етапу гри "Сокіл"(Джура)

Дата: 28.05.2019 12:24
Кількість переглядів: 12

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра “Сокіл” (“Джура”) є системною формою національно-патріотичного виховання дітей та молоді, важливим засобом громадянської освіти, формування національно-патріотичної свідомості відповідно до ціннісних орієнтирів та індикаторів ефективності Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки, затвердженої Указом Президента України від 13 жовтня 2015 р. № 580.

 

 Гра проводиться з метою виховання громадян-патріотів, захисників державної незалежності та територіальної цілісності України як високоморальних особистостей, які плекають українські традиції, духовні цінності, володіють відповідними знаннями, вміннями та навичками, здатні реалізувати свій потенціал в умовах сучасного суспільства.

Сьогодні відбулося урочисте віддкриття районного етапу гри "Сокіл"(Джура) на базі опорного закладу "Підгаєцька ЗОШ І-ІІІ ступенів". Гостями свята були: Баран Ірина Петрівна, голова районної ради, Жидовський Назарій Ярославович, заступник голови райдержадміністрації, Дуда Галина Богданівна, начальник відділу освіти, молоді та спорту, Старка Віра Богданівна, завідувач райметодкабінетом та представники Підгаєцького райвіськомату. До участі в змаганнях зареєстровано 10 команд, всього 80 учасників. Програма гри розрахована на 3 дні.

Бажаємо успіхів учасникам гри!!!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень