A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Підгаєцької міської ради Тернопільської області

Вітання міського голови зі святом Останнього дзвоника!

Дата: 28.05.2021 12:47
Кількість переглядів: 13

Шановні учні, вчителі, батьки!

Дорогі випускники!

      Щиро вітаю Вас із святом останнього дзвоника. Ось ви перегорнули ще одну сторінку у книзі «Знань» і стали ще розумнішими, красивішими та відповідальнішими.

     Слід відзначити, що це вже другий навчальний рік, що пройшов у нелегких умовах карантину, який став справжнім випробуванням, як для освітньої галузі, так і для учнів, вчителів та батьків. 

     Але, незважаючи на труднощі, школярі та вчителі успішно закінчують навчальний рік і останній дзвоник сповістить про  веселі літні канікули.

    Бажаю всім гарно відпочити, набратися сил, наснаги і з бадьорим настроєм та бажанням до нових знань повернутись 1 вересня за шкільні парти. 

   Але свято Останнього дзвоника завжди має трішки гіркий присмак, адже для наших випускників він сьогодні прозвучить востаннє  

  Випускники вже ніколи не повернуться у клас, не писатимуть контрольних робіт, не слухатимуть лекцій вчителів, не бешкетуватимуть на перервах і не бачитимуть своїх однокласників кожен день на уроках…

Але з перегорнутою сторінкою у книзі «Знань» відкривається новий розділ у книзі «Життя» випускників. І у Вас, випускники, є безцінне багатство – знання, які ви отримали у рідній школі. Тому, з цим скарбом впевнено йдіть по житті, обирайте вищі навчальні заклади, які вам до душі і майбутню професію, що приноситиме задоволення .

Моя подяка батькам та вчителям за вашу безцінну працю і терпіння. 

Бажаю всім міцного здоров’я, щасливої долі, творчих успіхів та відкриттів, вагомих здобутків у всіх задумах та починаннях. 

Нехай цей хвилюючий останній дзвоник пролунає у кожному серці з  радісним настроєм та вірою у завтрашній день!

 

   З повагою міський голова Ігор Мерена


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень