Онлайн нарада-навчання
Сьогодні, 12.01.2022 року, відбулася онлайн нарада-навчання з керівниками закладів освіти, відповідальними за організацію харчування, медичними сестрами та поварами. Навчання проводили працівники територіального відділення Держпродспоживслужби. В ході навчання розглядались питання:
1. HACCP - систематичний підхід до забезпечення безпеки продуктів харчування (Лучка В. З., начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Підгаєцького управління ГОУ Держпродспоживслужби в Тернопільській обл.).
2. Впровадження нового меню у закладах освіти (Процишин Г. Б., головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Підгаєцького управління ГОУ Держпродспоживслужби в Тернопільській обл.).
3. Обмін досвідом з впровадження нового меню в ЗДО (Щур М.В., сестра медична старша Підгаєцького ЗДО «Журавлик»)