A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Підгаєцької міської ради Тернопільської області

І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл”(„Джура”) у закладах освіти Підгаєцької міської ради

Дата: 26.05.2021 15:27
Кількість переглядів: 14

26 травня 2021 року на міському стадіоні «Нива» проведено І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура») для двох вікових категорій учасників: 15-17 років (старша вікова група) – «Сокіл» та 11-14 років (середня вікова група) – «Джура».

У старшій віковій групі змагалися команди з 5-ти закладів: Голгочанської, Завалівської, Новосілківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, опорного закладу «Підгаєцька ЗОШ І-ІІІ ступенів» та Підгаєцької гімназії імені М. Паславського. У середній віковій групі – команди Вербівської, Мужилівської та Носівської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Змагання проводились відповідно до Положення про Всеукраїнську дитячо-юнацьку військово-патріотичну гру «Сокіл»(«Джура») з дотриманням законодавства України в частині запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби Covid-19, спричиненої коронавірусом Sars-Cov-2.

Представляти громаду в ІІ обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл” („Джура”) буде переможець змагань - рій «Чорні соколи» Підгаєцької гімназії імені Маркіяна Паславського.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень