Семінар-навчання керівників та поварів закладів освіти району
07.02.2020 р. на базі опорного закладу "Підгаєцька ЗОШ І-ІІІ ст." проведено семінар-навчання керівників та поварів закладів освіти району, за участю голови Підгаєцької районної державної адміністрації Галини Дуди, голови Підгаєцької районної ради Ірини Баран, начальника управління безпечності харчових продуктів Держпродспоживслужби в Тернопільській області Олександра Дністряна, начальника відділу управління безпечності харчових продуктів Держпродспоживслужби в Тернопільській області Олександра Леськова, начальника Підгаєцького районного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Василя Цяпути, начальника відділу безпечності харчових продуктів Підгаєцького районного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Володимира Лучки та двох підприємців.
Тема семінару - "Впровадження програми HACCP у закладах дошкільної та загальної середньої освіти". Розглянуто питання:
1. Безпечність харчових продуктів у процесі організації харчування дітей та учнів.
2. Якість продуктів харчування.
3. Про фінансове забезпечення впровадження програмних вимог НАССР в закладах освіти району.