A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Підгаєцької міської ради Тернопільської області

Організація та проведення навчальних стрільб із здобувачами освіти

Дата: 26.04.2023 16:27
Кількість переглядів: 16

    На виконання програмних вимог предмета «Захист України», наказу управління освіти Підгаєцької міської ради від 21.04.2023 р. № 52-од «Про внесення змін до наказу від 30.01.2023 № 21-од «Про проведення у 2022/2023 навчальному році навчально-польових зборів (навчально-тренувальних занять) із предмета «Захист України» у закладах загальної середньої освіти громади» та наказу Тернопільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки від 19.04.2023 № 112 агд «Про організацію та проведення навчальних стрільб із учнями загальної середньої освіти та професійно-технічних навчальних закладів Тернопільського району та забезпечення виконання вимог безпеки» 25.04.2023 року забезпечено участь здобувачів освіти Підгаєцької ТГ у навчальних стрільбах в м. Бережани.

 

      Організація та проведення навчальних стрільб, інструктажі з виконання вимог безпеки здійснювались військовослужбовцями першого та сьомого відділів Тернопільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

       Атмосфера відкритого стрілецького тиру, спілкування з військовими офіцерами, польова кухня справили незабутнє враження на випускників 11-х класів, сприяли їх національно-патріотичному вихованню та формуванню бойового духу захисника України.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень